Зареждане ...
bg | en | ru

Продажба

Офис

148680.00 EUR

(901.1EUR)
Пловдив / град Пловдив / Център
Площ165 кв.м.
Добавена на07.07.2020
Посещения79
Направи ТОП обява


Калкулатор такси и данъци
Допълнителна информация

оферта 52727 - ЛУКСОЗНА СГРАДА - ТОП ЛОКАЦИЯ ДО ВМИ! Разнообразие на жилища и търговски площи с разпределения, съобразени с високите критерии на купувачите в този престижен район на Пловдив. Модерната архитектура и отличаваща се визия, са част от предимствата на кооперацията.
ОФИСИ И МЕД.КАБИНЕТИ-С ЛИЦЕ НА ОЖИВЕН БУЛЕВАРД. Разположени на 1-ви етаж, със самостоятелен вход. Помещения с различни квадратури и възможност за обединяване и разделяне, подходящи за лаборатории, медико-козметичен център, лекарски или зъболекарски кабинет - за всякакъв тип дейност - магазин, салон за красота, адвокатска кантора, офис и др., предвид огромния човекопоток и оживена улица в близост до множество учреждения.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ НА АПАРТАМЕНТИТЕ: Правилни, функционални форми на стаите - удобни за обзавеждане.
ЛОКАЦИЯ: Един от най-търсените и скъпи райони в Центъра, в близост до пешеходната улица на града и Градската градина. В квартала - кафета, ресторанти, Мол, хранителни хипермаркети, спирки на градски транспорт, университети и няколко престижни училища и детски градини.
НАЧИН НА ЗАВЪРШВАНЕ: Луксозни общи части, стени - декоративна и каменна облицовка, под - гранит, парапет - ковано желязо, осветление с фотоклетки, безшумен асансьор, покривна 10см. изолация, фасадна - 8см. с минерални мазилки, PVC седем камерна дограма със стъкла 4-ри сезона, масивни MDF врати.
ЗА СТРОИТЕЛЯ: Дългогодишен опит, натрупан в сферата на строителството, множество красиви сгради с топ локации в града.
ЕКСТРИ: Голям подземен паркинг с топла връзка към сградата - свободни единични и двойни паркоместа и гаражи. Приложените изображения в галерията са примерни!!!
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Разсрочено плащане с нисък % първоначална вноска. За сериозни клиенти - ОТСТЪПКИ! Съдействие за кредит от водещи банки с преференциални условия за клиенти на КОНДОР.Кондор имоти
обл. Пловдив / град Пловдив
0897777032Бързо търсене
Търсене