Зареждане ...
bg | en | ru

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ
 

ПУБЛИКУВАНЕТО на оферти в портала www.imoti.bg e БЕЗПЛАТНО!

 

Порталът www.imoti.bg е собственост на агенция за недвижими имоти "Имоти България" ООД, с адрес на управление гр. Варна, бул. "Мария Луиза" 42, ет.1, ап.1

 

Публикуването на обяви се извършва без предварителна регистрация и "Имоти България" ООД, наричано на кратко Имоти България изисква от потребителя предоставяне на негов валиден имейл адрес и телефон за контакт.

 

Всеки потребител има възможност да публикува неограничен брой уникални обяви за предлагане на недвижими имоти в сайта на Имоти България, според условията, посочени по-долу:

1. Всеки интернет потребител, подал оферта за продажба или отдаване под наем на недвижим имот в сайта на Имоти България, СЕ  СЪГЛАСЯВА:

- съдържанието на офертата да бъде публикувано в imoti.bg;

- съдържанието на офертата да бъде предоставяно от Имоти България на трети лица, посредници или крайни клиенти, с цел реализиране на желаната  от потребителя сделка с недвижим имот. В тези случаи Имоти България не предоставя контактните данни на потребителите, а единствено и само характеристики на офертата за предлагане. Ако е необходимо агенти на Имоти България ще се свържат с лицето за контакт с цел попълване на по-изчерпателна информация за имота;

- при условие, че обявеният от потребителя имот, бъде продаден на клиент, осигурен от Имоти България, при сключване на сделка да заплати на Имоти България комисионно възнаграждение в размер на 3% без ДДС върху продажната цена на имота;

- при условие, че обявеният от потребителя имот, бъде отдаден под наем на клиент, осигурен от Имоти България, при сключване на сделка да заплати на Имоти България еднократно комисионно възнаграждение в размер на 50% без ДДС от договорения месечен наем на имота.

2. Сроковете за валидност на публикуваните обяви са 3, 6 и 12 месеца.

3. След публикуване, потребителят ще получи на посочения от него имейл адрес информация за ID номер на неговата обява и срок на валидност.

4. Потребителят е длъжен да следи за валидността на обявата си.

5. След изтичане валидността на дадена обява, тя се съхранява за още 6 месеца, в който период публикувалият обявата може да подаде искане към администратора на сайта за нейното подновяване с имейл на office@imoti.bg. В случай, че в този срок потребителят не поиска подновяване на обявата, тя се изтрива от сървъра на imoti.bg, както и всички данни на потребителя. 

6. Всички корекции, включително добавяне на снимки и изтриване на обяви на потребители се извършват от администратор, с цел избягването на злоупотреби с невярна или подвеждаща информация.

6.1. За да се извърши корекция на обява, потребителят публикувал обявата трябва да изпрати промените (описание, цена, снимки и др.) до администратора на сайта на office@imoti.bg, като посочи ID номер на обявата и задължително пише от e-mail адреса, чрез който е публикувана обявата;

7. Администраторът на сайта има право да променя или премахва по собствена преценка и без предизвестие съдържанието на вече публикувана оферта за недвижим имот, ако установи, че то не отговаря на истината или на фирмените правила за работа с оферти за предлагане на недвижими имоти; 

7.1. Ако има съмнения за несъответствие в публикуваните данни за имот, предлаган за продажба или отдаване под наем (например име на собственик, телефонен номер за контакт, принадлежащ на лице, без отношение към публикуваната обява и др.), или публикуване на обява за продажба или отдаване под наем на имот от трето лице/фирма, без съгласието на собственика, дадената обява ще бъде премахната от Администратора; 

7.2. Дублирани обяви ще се изтриват без предизвестие.

8. Забранява се прикачването на файлове (документи, снимки, скици, нотариални актове и др.) съдържащи лични данни. При констатиране на подобно нарушение въпросните файлове ще бъдат изтрити.

8.1. Публикуването на линкове към други сайтове е забранено.

 

Имоти България не носи отговорност при публикуване на невярна информация от потребители на сайта.

 

Имоти България не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие на публикуването или премахването на оферти или заявки от своя сайт.

Бързо търсене
Търсене