Зареждане ...
bg | en | ru

За нас

История
 

"Имоти България" ООД е агенция за недвижими имоти създадена през 1993 год., с управител Валери Георгиев Василев. Тя е наследник на "Агенция Недвижими имоти"- Консорциум, който е на пазара в областта на недвижимите имоти от 1991 год. През 1999 год. "Имоти България" ООД е приета за член на "Националното сдружение недвижими имоти" и "Варненската асоциация недвижими имоти".

2002 год. - Между утвърдените вече в България и цяла Югоизточна Европа фирми "Бейтс" и "Имоти България" се създава нов join venture "Бейтс Имоти България" със седалище гр. София.
2003 год. - Открива се нов клон на фирмата в Белград.
2003 год. - Създава и дъщерната фирма на компанията - "Aй Пи Си Некретнине" ООД (IPC- International Property Consultant Yugoslavia Ltd.)

За над 20 годишната си история "Имоти България" ООД се утвърждава като една от най-големите фирми на пазара на недвижими имоти в страната. Компанията има реализирани инвестиционни проекти във всички областни градове (София, Пловдив, Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, Силистра, Добрич, Габрово Стара Загора и др.), както в Югославия и Хърватска. Благодарение на широката мрежа от асоциирани офиси се извършват услуги в над 86 страни по света.

В момента в "Имоти България" ООД работят мотивирани висококвалифицирани служители, които се придържат към основния приоритет на компанията - ориентация към клиента и професионално обслужване на високо ниво. Фирмата е избрана и за предпочитано място за провеждане на практическа подготовка на американски студенти - стажанти.

Членства
 

"Имоти България" ООД е асоцииран член на:

Национално Сдружение Недвижими Имоти - НСНИ;
Варненска Асоциация Недвижими Имоти - ВАНИ;
Централно Европейска Мрежа на Асоциираните Недвижими Имоти - CEREAN;
Международна Фондация Недвижими Имоти;
Международна Федерация на Недвижими Имоти - FIABCI;
Асоциация на Реалторите САЩ - NAR;
Варненска Търговско Индустриална Камара

 

Бързо търсене
Търсене