Loading...
bg | en | ru

For sale

2 Room Flat

118000.00 EUR

(1439.03EUR)
Varna / city of Varna / k.k. Sts. Konstantin and Elena
Area82 sq.m.
FeaturesBrick, , New construction, Panorama, With elevator,
Date09.07.2020
Visits835
Make TOP offer


Калкулатор такси и данъци
Extra info

Курортен комплекс “Св.Св. Константин и Елена” е първият български черноморски курорт. Курортът е на 8км северно от град Варна сред забележително красива природна местност.

Името му идва от името на малкия манастир „Свети Константин и Елена“, изграден тук в периода 14 - 16-ти век, в чест на император Константин I Велики и неговата майка императрица Елена. Наблизо се намира и дворецът Евксиноград – лятна резиденция на българските монарси Александър Батемберг, Фердинанд І и Борис ІІІ, а настоящем – официална резиденция на българското правителство.

Целият комплекс е покрит с многогодишна широколистна гора, която достига почти до брега. Курортът предлага 55 хиляди кв.метра плажна ивица с фин пясък. Истинската гордост на к.к. “Св.Св.Константин и Елена” са безценните природни дадености, които притежава. Това е единственият курорт в България със седем минерални извора. Климатът тук се характеризира като континентално-средиземноморски. Комбинацията от природни дадености и модерна инфраструктура е причината “Св.Св.Константин и Елена” да е най-предпочитаното място за семейства с деца.
Стефка Александрова
обл. Varna / city of Varna
0888 797275Quick search
Search